8796 Türje
Zsigmondháza major 1.
+36 83 / 360 - 048
Cégismertető

A részvénytársaság 1993 július 1.-jén alakult a Zalaszentgróti Állami Tangazdaság jogutódjaként.
Türjén, Magyarország nyugati részén, közel Ausztriához, Horvátországhoz és Szlovéniához helyezkedik el.
Az éves árbevétel meghaladja a milliárdos nagyságrendet. Jelenleg 68 főt foglalkoztatunk, mintegy 2000 ha területen gazdálkodunk. A művelt termőföldek döntő többségét a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-től béreljük .

Termeltetési szerződéssel növénytermesztő vállalkozókat segítünk szaktanácsadással, gépi szolgáltatással, felvásárlással, értékesítéssel.
2010.-ben a ZALAGRÁR KFT (Pókaszepetk) megvásárolta a társaság részvényeinek többségét, így jelentősen változott a tulajdonosi struktúra. Minden évben tovább korszerűsítjük a szarvasmarha telepet, és folyamatosan frissítjük gépparkunkat.
A vállalati kultúra, az üzleti filozófia és az etikus magatartás azt eredményezi, hogy élvezzük üzletfeleink bizalmát, és kölcsönös gazdasági előnyök jellemzik partnerkapcsolatainkat. A vevők és szállítók jelentős részével hosszú távú szerződéssel rendelkezünk, így piacaink és beszállítói körünk stabilnak mondható.
Aktív közösségi szerepet vállalunk azokban a községekben, amelyekben élünk és dolgozunk.
A társaság vagyona és árbevétele folyamatosan nő. Stabilitás és növekedés elsősorban a többszektorú termelésnek köszönhető.
A „több lábon állás”, a nagy volumenű termelés, az intenzív beruházás politika, a szakemberek koncentrációja, a bejáratott üzleti kapcsolatok és a kedvező banki háttér folyamatos fejlődést tesz lehetővé

Szellemi tőke, a vezetők és munkavállalók munkaszeretetében, a társaság iránti elkötelezettségében, kreativitásában és a képzettség szintjében nyilvánul meg.
Partnereink biztosak lehetnek abban, hogy eredményesen segítünk feladataik megoldásában.
 

ZAL-AGRO Zrt. 8796 Türje, Zsigmondháza major 1.

Tel.: +36 (83) 360 048 e-mail: zalagro@zalagro.hu